Disclaimer


Voor het bekijken van deze website gelden de volgende regels:

Deze website met de gehele inhoud, uitgezonderd de hyperlinks onder het kopje "Links", is eigendom van het domein bobderaadt.nl. Daarom is het niet toegestaan gedeelten uit deze website te publiceren, kopiëren of op welke andere wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van bobderaadt.nl

De eigenaar van bobderaadt.nl is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, die in deze website opgetreden kunnen zijn. Als u onvolkomenheden vindt, kunt u deze doorgeven aan de eigenaar van deze website via deze link: "Contact".

De informatie op deze website wordt regelmatig aangepast en aangevuld. De eigenaar van bobderaadt.nl behoudt zich het recht eventuele wijzingen zonder kennisgeving door te voeren.

Op alle gepubliceerde artikelen e.d. van deze website rust copyright. Het is dan ook verboden deze te kopiëren, publiceren of op welke andere wijze dan ook te gebruiken. Wilt u het getoonde materiaal toch gebruiken, dan dient u dit altijd vooraf in overleg met de eigenaar van bobderaadt.nl te doen.

Alle informatie en gegevens die ingevoerd worden op contact-formulieren etc. zijn eigendom van bobderaadt.nl en kunnen niet zomaar door derden bekeken worden. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om.

De eigenaar van bobderaadt.nl is niet aansprakelijk voor (in)directe schade die uit deze website kan voortvloeien.

Deze website is met Internet Explorer 6.0 t/m 9.0, Mozilla Firefox 3.0 t/m 8.0, Apple Safari, Google Chrome en Opera (Software) als webbrowsers succesvol getest. Voor andere versies van browsers of eerdere versies daarvan kunnen we helaas geen garantie geven.